
جایگاه محصولات تراریخته در سبد غذایی مصرف کنندگان
به مناسبت هفته سلامت ،در موسسه آموزش عالی حوزوی خواهران میبد ،نشست علمی –بصیرتی با حضور آقای مصطفی گلمحمدی کارشناس مسایل سیاسی وعلمی برگزار گردید.
گلمحمدی در ادامه افزود:دستکاری ژنی آثار بسیار بدی بر بدن انسان به جا می گذارد ودر دراز مدت باعث تخریب بافتهای بدن یا ایجاد سرطانهای متعدد می شود بنابراین برای افزایش مقاومت بدن انسان در برابر این آسیبها باید تدابیری اندیشیده شود در این راستا ما باید از فاکتورهایی که آسیب کمتری دارد استفاده کنیم وسبد غذایی خود را طبق سنت ودستورات دینی تنظیم کنیم مصرف بی رویه ی روغن های صنعتی با اسامی مختلف وترانس بالا باعث سکته های مغزی وقلبی در افراد می گردد در قرآن به زیتون قسم یاد شده وما از این نعمت غافل گشتیم وباید حد اقل از چیزهایی که آسیب زیادی برای ما دارد پرهیز کنیم.
وی در ادامه گفت :مواردی که ذکر می شود از نمونه هایی است که باید مد نظر هر مسلمانی باشد ؛ماباید از پخت غذا در مایکروفر خوداری کنیم .چون بافت غذا را دگرگون میکند وامواج آن بسیار مخرب است .فریز نکردن غذا وسبزیجات به سلامت بدن کمک می کند نگهداری آب آشامیدنی در ظروف شیشه ای یا مسی از توصیه های موکد می باشد ظروف پلاستیکی در شرایط سرد وگرم بافت آب را تغییر می دهد استفاده نکردن از ظروف یکبار مصرف وحتی کاغذی در سلامت انسان بسیار موثر است .
وی در پایان به نمونه هایی از مواردی که به تامین سلامت کمک میکند اشاره کرد وگفت :دشمن از راههای متعدد برای از بین بردن مسلمانان استفاده می کند ما نباید با دست خودمان نسلهای مسلمان را از بین ببریم استفاده از آموزه های دینی بهترین راهکار برای داشتن بدنی سالم وعمری طولانی است .
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط حوزه سطح سه میبد در 1397/05/23 ساعت 06:29:00 ب.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |